Ma 2017. május 23.: Dezső napja van.

Akadémia Nyelviskola

főoldalAkadémia Nyelviskola elsődleges sajátossága a kezdetektől fogva a kiscsoportos (5-6 fő) oktatás volt. Ilyen kis létszámú csoportokban a hallgatóknak lehetőségük van személyes kapcsolatot kialakítani mind a csoport tanárával, mind a többi tanulóval. A tanáraink így figyelembe tudják venni minden egyes hallgató igényeit és kívánságait.

Célunk, hogy tanulóink elsajátítsák a nyelvtanilag pontos, szókincsgazdag, választékos idegen nyelv tudást. Fő szempontunk a kommunikáció, amelyhez a legújabb oktatási módszereket és legmodernebb eszközöket, tankönyveket alkalmazzuk. Szituációs játékokon keresztül felkészítjük a diákokat az élet valós helyzeteiben történő gyors, hatékony és nyelvtanilag helyes kommunikációra.

A tanfolyam megkezdése előtt minden hallgatónak egy írásbeli szintfelmérőt kell kitöltenie, amely alapján beosztjuk a megfelelő csoportba. Ezen szintfelmérővel nem csak nyelvtudását, hanem az igényeit és céljait is felmérjük a leendő hallgatónak. A szintfelmérés ingyenes, semmiféle kötelezettséggel nem jár. Szintfelmérést minden nap folyamatosan tartunk előzetes bejelentkezés nélkül.


Nyári intenzív tanfolyamok!

„Minden nap tanulhatsz valamit, ha igazán figyelsz!"
„A tanulás egy folyamat, nem egy esemény!"
„Vizsgázz ott, ahol tanultál!"
„A tolmácsolás a hétköznapi munka művészete"
„Azt fordítsd ami a valóság, ne azt amit szeretnél"
„Bármilyen nyelven is beszélsz, sosem tudsz mást mondani, mint ami vagy."