Utalványokról tájékoztatás

Tájékoztatás

Cégünknek semmi köze a Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia szervezethez. Cégünk, az Akadémia Nyelviskola Kft, egy hivatalosan bejegyezett, 2009 óta működő vállalkozás.

( A nevünk sem egyezik az utalványokat értékesítő szervezettel.)
Az Akadémia és a nyelvtanulás szavakra az internetes keresők az Akadémia Nyelviskola Kft-t jelenítik meg, ezért fordulnak tévesen hozzánk.

 

Elsőként, ha úgy találja, hogy az előzetes ígéretekhez képest- nem megfelelő minőségű szolgálttást kapott, próbálja visszakövetelni pénzét.  Amennyiben ez nem sikerül illetve a cég nem elérhető, a következő lépéseket teheti:

 

Fontos, hogy mindenhol pontos megnevezést használjon! Az Önnel kapcsolatba lépő szervezet: a Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia  http://nyelv-akademia.eu/hu/app/#/login


1. Elsőként a facebook oldalán kérhet támogatást:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100045411765148
 

2.  Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia részére, tárhelyet biztosító cég, az OVH cloud elérhető az alábbi linken. Itt jelezheti, hogy ha úgy találja, hogy Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia nem megfelelő szolgáltatást nyújt.

Az angol nyelv kiválasztása után a következő két mezőt kell kitöltenie illetve az űrlap alján az ön nevét és e mail címét kell megadnia.

https://www.ovh.com/abuse/#!/  

 

3. Az illetékes kormányhivatalnak küldött e mailben jelezheti, hogy a Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia nem rendelkezik, minden oktatással foglalkozó intézménynek kötelező, azonosítóval  [email protected]

 

4. Saját maga is tehet bejelentést online az ügyfélkapun keresztül vagy személyesen a rendőrségen.

 A kód megadásával sikerül a felületre való belépés, vagyis a rendőrség értelmezése szerint történt valamilyen szolgáltatás, tehát ezért nem indít eljárást.  Tehet panasz azonban azon okból ha úgy találja, hogy az előzetes ígéretekhez képest- nem megfelelő minőségű szolgáltatást kapott. A cég honlapján, sajnos nincs feltüntetve a cég adószáma, megfelelő, magyar nyelvű adatvédelmi tájékoztatója, elérhetősége.Továbbá, ha ismeri az önnek szolgáltatást nyújtó céget, akkor a fogyasztóvédelem felé is jelezheti az esetet.

https://ugyintezes.police.hu/web/guest/uj-ugy-inditasa/

https://magyarorszag.hu/szuf_ugyleiras?id=61bf1c56-3705-4710-8d3d-8cfcdc972e26

 

Végezetül, a Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia csapata - a hozzánk érkezett telefonos és e-mail megkeresések alapján - nagyon sok emberrel lépett kapcsolatba.

Itt található sok száz bejegyzés a témában:

 

Az Akadémia Nyelviskola kft fentiekben leírt tájékoztatása nem útmutató hanem tájékoztatás. Mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy milyen módon kívánja érvényesíteni jogait.

 

Tisztelettel:

Erős Attila, igazgató