Tandíjak

2024. január 1-től érvényes, angol és német nyelvoktatásra vonatkozóan. Egyéb nyelvek esetén kérje személyre szabott árajánlatunkat!


 

Magánórák díjai

Általános tanfolyamok (kontakt vagy skype órák)

Szak, üzleti, kétnyelvűség vagy középfok (B2) feletti szint esetén

45 perc   5200,-Ft

B2-es szint felett további 10%, valamint szak-, üzleti nyelv, vagy kétnyelvűség esetén további 20%-kal emelkednek az óradíjak.

60 perc   6490,-Ft

B2-es szint felett további 10%, valamint szak-, üzleti nyelv, vagy kétnyelvűség esetén további 20%-kal emelkednek az óradíjak.

 

 

                   Csoportos óradíjak

Csoportlétszám

45 perc/fő/forint

60 perc/fő/forint

6*  

 

5*

 

 

4*

 

 

3

3120 Ft

3894 Ft

2

3640 Ft

4543 Ft

4-6* fős csoportok esetén egyedi kedvezményes óradíjat állapítunk meg.

Kedvezmények az egyéni órák esetén:

*A feltüntetett árak lakossági ügyfelekre vonatkoznak és mentesek az ÁFA alól az ÁFA törvény 85. § (2) c) pontja alapján. 

* Ha cég fizetné a képzés díját, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A fenti óradíjak 2024. december 31-ig érvényesek.

Fizetés módja és menete

Egyéni és csoportos órák esetében

Az óradíj megfizetése mindig előre történik. Készpénzes fizetés esetén a tandíjat az adott hónap 7-éig kell befizetnie. Átutalással történő fizetés esetén a számlán feltüntetett fizetési határidőig kérjük befizetni a taníjat. Az óraszámokat és a tandíj összegét minden esetben előre egyeztetik a tanárral. Fix óraszámú, pl. nyári intenzív tanfolyamok esetében a tandíj összegét előre kell fizetni.

Online órák esetében

A résztvevő a megadott bankszámlaszámra átutalással fizeti meg az adott havi óraszámnak megfelelő tandíjat. Az átutalás beérkezése után visszajelzést kap, majd ezt követően veheti igénybe a szolgáltatást. A kifizetett órákról a résztvevő számlát kap, vagy postai úton vagy elektronikus formában.